Acest website folosește "cookies". Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea lor. Accept | Detalii cookies.

Servicii Traduceri

Traduceri Legalizare

Legalizam traducerile in baza specimenului de semnatura depus de traducatorii autorizati de Ministerul Justitiei la notarii cu care colaboram.

Pot fi legalizate numai traducerile unor documente oficiale, originale sau a unor acte realizate sub semnatura privata, legalizarea traducerii poate fi facuta si dupa o copie al documentului original cu mentiune in incheierea traducatorului ca acea traducere este realizata dupa o copie.

Va oferim urmatoarele servicii:

- traduceri legalizate pentru orice tip de document a carui traducere poate fi legalizata notarial;
- traduceri legalizate ale copiilor documentelor redactate intr-o limba straina, carti de identitate, pasapoarte, permise de conducere, certificate de nastere, casatorie, deces, permise de resedinta, documentelor si contractelor juridice, documentelor emise de catre instantele judecatoresti, citatii, sentinte, diplome de studii, foi matricole, adeverinte ,caziere judiciare si fiscale, invitatii in strainatate, procuri….

Va oferim certificare şi legalizare notariala la traducerile facute prin biroul nostru

Daca doriti o estimare a termenului de predare pentru traducerile urgente, care necesita legalizare, trebuie sa tineta cont de faptul ca birourile notariale au, in general, programul intre orele 09.00 si 15.00, de luni pana vineri.

Acesta este motivul pentru care va recomandam ca in cazul in care solicitati traduceri, care necesita legalizare cu termen de predare in aceeasi zi, sa ne aduceti materialele cat mai devreme in cursul zilei.

Este recomandat sa evitati solicitarea legalizarii unei traduceri cu predare in aceasi zi, vinerea, dupa ora 14.00, deoarece este posibil ca birourile notariale sa aiba un program redus. De asemenea, in perioada sarbatorilor legale, birourile notariale sunt in general inchise.