Acest website folosește "cookies". Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea lor. Accept | Detalii cookies.

Servicii Traduceri

Interpretare

Interpretarea sau Interpretariatul este o activitate intelectuala care faciliteaza comunicarea orala, simultana sau consecutiva intre doi sau mai multi vorbitori de diferite limbi. Functional Interpretarea si Interpretariatul sunt cuvinte descriptive pentru aceasta activitate În practica profesională interpretarea denotă actul de a facilita comunicarea de la o forma a limbii în echivalent, sau intr-un echivalent aproximativ, din limba sursa in limba tinta.

Prin interpretare - interpretariat intelegem actul de expunere in sectiuni sau consecutiv al unui mesaj in timpul vorbirii . In timp ce vorbitorul transmite mesajul, in functie de lungimea sectiunilor vorbirii, interpretul memoreaza sau chiar poate lua notite, iar cand vorbitorul se opreste, interpretul comunica mesajul in limba straina.

Atunci cand sunati sau ne trimiteti un e-mail pentru a comanda servicii de interpretariat va rugam sa ne comunicati:
- data si ora la care aveti nevoie de serviciile de interpretare;
- limba sau limbile pentru care solicitati aceste servicii;
- locul unde va avea loc evenimentul.

Recomandam sa efectuati progamari din timp, deoarece interpretii buni au programul foarte incarcat. Pentru a rezerva serviciile unui interpret este necesar sa platiti un avans de 25% din valoare estimata a acestora.

Interpretii nostri autorizati va pot asista la semnarea unor documente in fata notarului public, a ofiterului starii civile sau a altor autoritati ale statului in cazul in care una dintre parti nu este cetatean roman. Deasemenea echipa noastra de interpreti profesionisti va poate asista in cadrul intalnirilor de afaceri, seminariilor sau altor evenimente. Serviciile nostre de interpretariat sunt disponibile pentru 22 de limbi. Pentru a putea beneficia de aceste servicii va rugam sa va programati in prealabil.